Search
Close this search box.
Home Crypto termen

Crypto Termen

Crypto trading termen

Crypto termen en begrippen die veel worden gebruikt in het vakgebied en op deze website.

De cryptomarkt is relatief jong en door vele lastig te begrijpen. Als beginnend cryptohandelaar kun je (zeker op het begin) nog wel eens verdwalen in alle ingewikkelde termen en begrippen die je voorbij ziet komen.

Om jou te helpen bij het ontdekken van de cryptowereld hebben wij de meest gebruikte crypto termen voor je op een rijtje gezet. Wij hopen dat je hierdoor een beter beeld krijg van wat cryptocurrency nou precies is en wat de voor-en nadelen zijn.

De content die je op deze website kunt vinden heeft echter louter een amuserende en educatieve waarde. Alle uitingen waaronder begrepen alle berichten op deze website kan op géén enkele wijze worden opgevat als persoonlijke uitnodiging, een advies of aanbeveling tot aankoop van één of meerdere cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. 

Daytradencrypto.nl is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor alle aan of verkopen rondom cryptovaluta. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wij wensen je veel succes tijdens de ontdekking van de wondere wereld van crypto!!