Home Crypto tips Doopiecash Review

Doopiecash Review

doopiecash betrouwbaarheid

Doopiecash biedt cursussen aan waar ze jou winstgevend leren traden met crypto. Momenteel zijn er genoeg zogenaamde crypto-experts die je in korte tijd miljoenen beloven.

Het is goed om je dan af te vragen hoe betrouwbaar zulke traders zijn. Vandaag staan we dus stil bij hoe betrouwbaar Doopiecash nou eigenlijk is. Zijn de leerprogramma’s wel echt zo goed als ze ons doen willen laten geloven?

In deze uitgebreide review geven wij onze ongezouten mening over zowel het team als de crypto cursussen die ze aanbieden. Zijn het oplichters die je geld afhandig proberen te maken of proberen ze je echt verder te helpen om een winstgevende trader te worden?

Lees snel verder en ontdek wat je moet weten voordat je ook maar één euro uitgeeft aan hun leerprogramma’s..

Wie zitten er achter Doopiecash?

Doopiecash is in 2017 opgericht door Chris Janssens en Berry Vrolijk. Twee bevriende Hagenezen met een gezamenlijke passie voor traden en investeren.

Berry Vrolijk en Chris Janssens van Doopiecash

Berry Vrolijk (links) – Chris Janssens (rechts)

Chris is eigenlijk de oorspronkelijke initiatiefnemer van Doopiecash en Berry is er later bijgekomen.

Chris Janssens is een professionele trader met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van traden en investeren in aandelen, commodities, futures, vastgoed en crypto.

Je kunt hem dan ook een beetje zien als de leermeester van Berry die inmiddels ook al ruim vijf jaar actief is binnen de wereld van het traden en investeren.

Met zo’n goede mentor is het natuurlijk eenvoudiger om de fijne kneepjes van het vak te leren en dat is dan ook zeker te merken.

Berry is een snelle leerling gebleken en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle, goede trader met een schat aan kennis en ervaring.

Deze kennis proberen Chris en Berry van Doopiecash dan ook dagelijks te delen met hun volgers op het Doopie cash twitter, Youtube en discord kanaal.

Daarnaast zijn Chris en Berry de trotse eigenaren van de grootste trading community van Nederland.

Een professioneel bedrijf met maar 2 medewerkers?

Het team is groter dan je in eerste instantie wellicht zult denken. Hoewel het is begonnen met Chris en Berry is het team de afgelopen jaren flink gegroeid.

Zo zijn Vincent en Mike het team komen versterken. Binnen het team houden ze zich voornamelijk bezig met de Doopiecash Platinum club en de 1 op 1 coaching. Daarnaast schuiven ze ook regelmatig aan tijdens de livestreams op het Youtubekanaal.

Vincent Timmer en Mike van Emmerik

Vincent (links) – Mike (rechts)

Overige teamleden van Doopiecash

Naast deze vier mannen bestaat het team uit verschillende admins die alles in goede banen lijden binnen hun Doopiecash Discord en tijdens de livestreams die iedere maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag worden uitgezonden op hun Youtube-kanaal.

Daarnaast zijn er binnen het team video editors en grafisch ontwerpers actief. Het volledige team bestaat uit  ongeveer 13 mensen.

Team Doopiecash

Hoe is Doopiecash ontstaan?

Doopiecash is ontstaan doordat Chris in 2017 zag dat er erg veel onjuiste informatie over traden en crypto werd gedeeld op het internet.

Door zijn jarenlange ervaring en kennis op het gebied van traden en investeren binnen andere markten zag Chris kansen binnen de cryptomarkt. Hij zag dat er flinke rendementen (winsten) gemaakt konden worden, mits je het op de juiste manier aanpakt.

Doordat er zoveel verkeerde informatie op het internet te vinden was besloten Berry en Chris hun kennis en ervaring te delen door middel van een Youtube-kanaal.

Zijn doel was om mensen zo goed mogelijk op weg te helpen binnen de wereld van het traden en investeren.

Hierbij is het minimaliseren van je risico en het maximaliseren van je winsten een belangrijk aandachtspunt voor ze.

Omdat de huidige cryptowereld voornamelijk bestaat uit onervaren traders die het liefst binnen 2 weken miljonair willen worden, is de juiste kennis en een correcte mindset erg belangrijk.

Hier besteden ze op hun kanaal en binnen de crypto cursussen dan ook veel aandacht aan. Dit om je de handvaten te geven die nodig zijn om veen betere trader te worden.

Hoe is de naam Doopiecash ontstaan?

De naam Doopiecash vond zijn oorsprong tijdens de periode dat Chris actief was als gamer. De naam Doopie kwam dan ook regelmatig voorbij tijdens zijn streams op Twitch.

Zijn oorspronkelijke gamenaam ‘Doopie‘ werd dus in een later stadium uitgebreid met het woord Cash. Simpelweg omdat dit de lading van hun content meer zou dekken. Het bedrijf Doopiecash werd geboren.

Is Doopiecash betrouwbaar?

Of Doopiecash betrouwbaar is? Absoluut! Op het internet, met name op Youtube, zijn zogenaamde crypto-experts die je miljoenen beloven binnen 2 dagen tijd. Hier zit dan ook direct het grote verschil tussen Doopiecash en andere zogenaamde Finfluencers.

De mannen van Doopiecash zijn namelijk Youtubers die uit passie, kennis en ervaring video’s zijn gaan maken.

Dit in tegenstelling tot andere Youtubers die eerst een kanaal beginnen om vervolgens de nodige kennis en ervaring op te gaan doen.

Tijdens deze ‘beginnersfase’ beginnen ze al video’s te maken en delen ze dit met hun volgers. Het gevolg is dat er nog meer verkeerde informatie bij de beginnende trader terechtkomt wat vanzelfsprekend gelijk staat aan het verliezen van geld.

En dit was nou juist waarom Chris het Youtube-kanaal was begonnen.

Naar mijn mening ligt hier dan ook direct de kracht van Doopiecash. Geen gouden bergen, maar gewoon op een eerlijke en professionele manier waardevolle informatie delen over traden en investeren met crypto.

Wat zeggen anderen?

Wanneer wij op het internet zoeken naar beoordelingen over Doopie cash dan komen wij redelijk wat reacties tegen. In de meeste gevallen zijn dit positieve beoordelingen van cursisten die één of meerdere cursussen hebben gekocht.

Doopiecash reviews Google bedrijfspagina

Op de Google bedrijfspagina van Doopiecash komen we een redelijk aantal beoordelingen tegen die over het algemeen erg positief zijn. Natuurlijk zitten er ook mensen tussen die minder tevreden zijn. Deze negatieve beoordelingen hebben met name betrekking op de cursus daytraden. Het merendeel geeft aan erg tevreden te zijn met hetgeen dat ze geleerd hebben tijdens de cursus Swingtraden. Dit is dan ook de cursus die wij hebben aangeschaft, hierover later meer.

Google beoordelingen Doopiecash

Review 1

Review 2

review 3

review 6

review 5

Facebook beoordelingen

We komen een stuk minder Facebook beoordelingen tegen, maar ook hier geeft het merendeel aan tevreden te zijn.

facebook beoordelingen Doopiecash

facebook reviews doopiecash

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Om er 100% zeker van te zijn dat we niet te maken hebben met scammers, deden we een check bij de Kamer van Koophandel. Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, matchen de gegevens van Doopie Cash met die van de KVK.

kvk check kvk Doopiecash BV

Ervaringen Cursussen Doopiecash (leerprogramma’s)

Op de website doopiecash.nl zijn er eigenlijk drie mogelijkheden om te leren traden:

Omdat de meeste van ons beginnende traders zijn, besteden wij in deze review alleen aandacht aan de cursus Swingtraden. We hebben deze cursus aangeschaft en kunnen hier dan ook onze eerlijke mening over geven.

Eerder schreven we al een artikel over de verschillen tussen daytraden en swingtraden. Op deze pagina kun je eenvoudig de voor-en nadelen met elkaar vergelijken en ontdekken welke manier van traden het beste past binnen jouw dagelijkse leven.

Omdat de meeste van ons een vaste baan hebben en niet de luxe positie hebben om de hele dag achter de charts te zitten, is de tijd die jij dagelijks beschikbaar hebt erg belangrijk bij de overweging om te kiezen voor het leren daytraden of swingtraden.

Doopiecash Review – Leerprogramma Swing traden

Ik kocht de cursus Swingtraden via deze website, omdat deze op het internet positief werd beoordeeld en geschikt zou zijn voor de beginnende trader. Ik heb de cursus gekocht, en hiervoor eenmalig € 299,– betaald. 

Naar mijn mening het geld dubbel en dwars waard.

Als je geen kennis of ervaring hebt met traden of technische analyses, waarom zou je dan jouw zuurverdiende geld uitgeven?

De cursus zorgt voor een goede fundering die eigenlijk iedereen zou moeten hebben voordat je maar een euro uitgeeft aan het kopen van cryptocurrency.

Wij zijn dan ook van mening dat het investeren in jezelf de beste investering is die je maar kunt maken. Dus waar wacht je nog op?

Swingtraden leerprogramma Doopiecash

Wat ga je leren met het leerprogramma Swingtraden?

Module 1: Beginnen met swingtraden

In deze module leer je wat je allemaal nodig hebt om te beginnen met swingtraden. Welke technische analyse tools je moet gebruiken, hoeveel tijd je dagelijks nodig hebt, welke coins je moet kiezen, wat de beste indicatoren zijn en wat is de juiste mindset is om uiteindelijk een winstgevende trader te worden.

Voorbeeld module uit cursus

Module 2: Prijsactie

De tweede module binnen het leerprogramma was voor ons een echte eyeopener en ook direct de meest waardevolle die eigenlijk iedereen zou moeten zien. Zo ga je leren hoe je crypto koersgrafieken moet analyseren op basis technische analyse. Hierbij moet je denken aan: trendlijnen, trendkanalen, uptrends, downtrends, levels, compressie, momentum en nog veel meer. Na het bestuderen van deze kennis zul je merken dat je al een grote voorsprong hebt ten opzichte van de rest. Je hebt een extreem goede fundering gelegd waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Hierdoor ga je echt winstgevend traden!

Module 3: Levels

Binnen deze module wordt hun winstgevende tradingstrategie uitgelegd die eigenlijk voor iedereen en binnen ieder markt toegepast kunt worden. Waar je voorheen altijd maar wat deed zul je na het volgende van deze module een duidelijk plan hebben die jou precies verteld waar je moet kopen en verkopen.

Module 4: Risk management

Hoe zorg je er nou voor winstgevende trades? Hoe zorg je ervoor dat het risico klein is en jouw winsten gemaximaliseerd worden? Waar plaats je nou die stop-loss en hoe zorg je ervoor dat je niet altijd maar wordt uitgestopt? Risico management is één van de belangrijkste dingen bij het traden. Binnen deze module kijk je live over hun schouders mee en leggen ze je uit hoe je risico kunt minimaliseren en je winsten kunt maximaliseren.

Voorbeeld uit cursus risk management

Module 5: Orders plaatsen

In de module wordt uitgelegd hoe je op de juiste wijze een positie moet managen. Met andere woorden; hoe zorg je ervoor dat je het maximale winst uit een trade kunt halen. Hoe en wanneer koop en verkoop je een bepaalde munt? Waar neem je winst? Waar plaats je een stop-loss order en nog veel meer.

Module 6: Structuren

In deze bonusmodule gaan ze nog een stapje verder en leggen ze je de fijne kneepjes van prijsactie uit. Zo leer je bijvoorbeeld wat je moet doen wanneer een belangrijk level wordt doorbroken (structuur), waarom je flexibel moet zijn tijdens het traden en hoe je moet inspelen op de dagen dat erg hevige prijsstijgingen of dalingen zijn.

Module 7: Orderdagboek

Trades bijhouden doormiddel van een orderdagboek is erg belangrijk wanneer je je jezelf wilt blijven ontwikkelen. Dit doe je door te leren van eerder gemaakte fouten. Op deze manier wordt je een steeds betere trader en zul je dezelfde fouten niet blijven maken. Wanneer je het leerprogramma swingtraden koopt, krijg je toegang tot het orderdagboek van Doopiecash (een zeer uitgebreid excel bestand). In deze module wordt je exact uitgelegd hoe je het orderboek moet bijhouden en hoe je kunt leren van je fouten. Naar onze mening een must voor winstgevende trades.

voorbeeld module orderdagboek

Module 8: Dynamisch Swingtraden (nieuw)

Deze nieuwe module is onlangs toegevoegd (2022) en is een waardevolle uitbreiding op de huidige koop en verkoopstrategie die je tijdens deze cursus leert. Zo leer je traden in trendende prijsactie en het afbakenen van prijsgebieden door middel van blokken. Op deze manier weet je precies wat je moet doen wanneer de prijs verder stijgt of daalt dan je in eerste instantie had verwacht.

Module 9: Controle over jouw trades (nieuw)

Hoe controleer je jouw emoties tijdens een trade? Wat doe je wanneer de prijs enorm stijgt of daalt? Hoe blijf je jouw plan volgen zonder dat je wordt beïnvloed door vrienden of familie die in euforie of paniek zijn? Je leert dus letterlijk in verschillende omstandigheden omgaan met emotie en hoe jij de controle over je eigen trades kunt houden.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je eenvoudig inschrijven voor de swingtraden cursus via de tijdelijke kortingspagina op doopiecash.nl. Na de aanschaf krijg je onbeperkt toegang tot alle bestaande en eventuele toekomstige modules. De kosten bedragen éénmalig € 299,-. Hiervoor krijg je onbeperkt toegang tot de cursus. Daarnaast is er ook gratis cursus beschikbaar.

Kan ik de cursus ook via een smartphone of tablet volgen?

Ja! Je kunt de cursus waar en wanneer je wilt volgen. Dit kan eenvoudig via je laptop, smartphone of tablet. Let op: De cursus kan slechts door 1 persoon tegelijk worden bekeken.

Conclusie: is het leerprogramma Swintraden waar voor je geld?

De cursus Swing traden is in onze ogen het geld dubbel en dwars waard. De cursus is logisch opgebouwd en zit boordevol waardevolle informatie voor zowel de beginnende als de gevorderde traders onder ons. Na het volgen van de cursus heb je eindelijk een professionele koop en verkoopstrategie in handen waarmee je structureel winstgevend kunt gaan traden. Of ook jij winstgevend gaat zijn is natuurlijk helemaal afhankelijk van jezelf. Als jij er 100% voor wilt gaan en je bewust bent van het feit dat je niet binnen 2 weken miljonair zult zijn, dan is de cursus Swingtraden precies wat je zoekt!

Eindbeoordeling
4.5/5