Beginnen met Crypto Traden Stappenplan

Ontdek hoe je op de juiste manier moet beginnen met cryptocurrency trading!

Iedereen kan starten met crypto, maar niet iedereen kan daar structureel winst mee maken. Een winstgevende trader weet precies welke (begin)stappen hij moet doorlopen om uiteindelijk veel geld te verdienen met crypto. Om jou direct op weg te helpen hebben we een winstgevend stappenplan voor je ontwikkeld. Doorloop alle stappen voor maximaal resultaat. 

Stap 1: TradingView account aanmaken

TradingView is een zeer krachtige tool die niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist wanneer je serieus geld wil verdienen met traden. Maak je geen gebruik van TradingView, dan loop je wat betreft koersinformatie en analysemogelijkheden waarschijnlijk flink achter op de rest van de traders. Het aanmaken van een account op dit platform is dan ook een van de eerste dingen die je moet doen. Liever vandaag dan morgen!

De nummer #1 tool van professionele traders nu gratis uitproberen en upgraden tegen flinke kortingen via onderstaande knop!

Stap 2: Nederlandstalige Crypto Cursus volgen

Niemand wordt geboren als succesvolle cryptohandelaar. Om veel winst te maken, moet je veel kennis hebben. Het aanschaffen van een kwalitatieve cryptocursus is dan ook een van de meest cruciale punten uit deze lijst. Een goede cursus voorziet je van alle ins en outs en helpt je binnen afzienbare tijd aan een hoop kennis. Een goede crypto cursus vinden kost alleen een hoop tijd en is bijzonder frustrerend. Wij vonden een cursus die beter is dan ‘goed’ en jou op basis van no-nonsense alles leert.

Wil jij serieus geld gaan verdienen met crypto? Wacht dan niet langer en koop vandaag nog de nummer #1  crypto cursus van Doopiecash!

Stap 3: Bybit account aanmaken (exchange)

Ga je voor maximale resultaten binnen jouw carrière als cryptotrader, dan mag een account bij de exchange Bybit niet ontbreken. Het platform biedt je namelijk zeer veel uiteenlopende functionaliteiten aan. Zo kan je bijvoorbeeld short en long gaan met leverage (een hefboom). Laat je niet beperken in jouw mogelijkheden en vaar optimaal mee met de dynamiek van de cryptomarkt met een account bij Bybit.
Let op: geschikt voor ervaren traders.

Profiteer ook van de $20 welkomstbonus en overige leuke acties tot wel $4000  via onderstaande knop!

Stap 4: Bitvavo account openen

Misschien wist je het al, maar wanneer je wil gaan handelen in cryptocurrencies heb je natuurlijk een account bij Bitvavo nodig. Deze Nederlandse cryptocurrency exchange maakt het kopen van Bitcoin en Ethereum zeer gemakkelijk (en snel) en staat goed aangeschreven vanwege haar betrouwbaarheid. Het is dan ook niet voor niets dat Bitvavo dé go-to keuze vormt voor verschillende cryptohandelaren uit het land. Een account op dit platform kan je een hoop goeds opleveren!

Nu tijdelijk met welkomstbonus de eerste € 1000 aan handelskosten GRATIS!

Stap 5: Hardware Wallet kopen (veilige opslag)

Wanneer je serieus bezig gaat met het verhandelen van crypto, moet je niet vergeten dat jouw coins niet overal even veilig zijn. Een crypto hardware wallet is een goede investering om de veiligheid van jouw coins op de lange en korte termijn te garanderen. Omdat jouw tokens op een hardware wallet offline worden opgeslagen, komen hackers er niet bij. Daarmee is het de investering in veel gevallen dubbel en dwars waard!

Bewaar jouw crypto veilig! Bespaar en koop de Ledger Nano X direct via de leverancier tegen de scherpste prijs!

Leren Swingtraden met Crypto?

Swingtraden is geschikt voor beginnende traders die maandelijks extra geld willen verdienen, en niet de hele dag achter de computer willen zitten. Start vandaag nog met geld verdienen en ontdek de beste Swingtraden Cursus van Nederland.

We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden. Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.