Stap 1: Dit heb je nodig om te beginnen met crypto traden!

1: Bybit account (Crypto exchange)

Wanneer jij een professionele trader wilt worden, dan heb je een goed en betrouwbaar handelsplatform nodig. Wij raden je dan ook aan om een gratis  account aan te maken op Bybit. Hier kun je namelijk op een veilige manier short en long gaan. Hierdoor kun je dus twee kanten op traden en geld verdienen wanneer de prijs stijgt of daalt. Daarnaast is het op Bybit mogelijkheid om met een hefboom te traden (ook wel leverage genoemd). Bewaardiensten voor deposito’s van Nederlandse klanten worden geleverd door SATOS BV.

Tip: Er is een momenteel een actie waarmee je na een storting van €100 tijdelijk €20 cadeau krijgt.

2: TradingView account (crypto grafieken tool)

TradingView is de technische analyse tool die professionele traders dagelijks gebruiken om de koersen te analyseren. In onze ogen een absolute must voor iedereen die een duidelijk voordeel wil hebben op de rest. Een Tradingview account aanmaken is dan ook één van de eerste dingen die je nu direct zou moeten doen.

Tip: De gratis versie is voor de meeste beginners al voldoende. Ben je later toe aan meer functionaliteit? Dan kun je altijd nog upgraden!

3: Handboek winstgevend traden (DoopieCash)

Het boek “Traden doe je zo” van DoopieCash laat je op een zeer laagdrempelige manier kennis maken met traden. Een unieke manier om te ontdekken of traden überhaupt iets voor jou is. Het is dan ook een mooi basisboek om de beginselen van het traden te leren. Daarnaast staat het boek vol met praktisch toepasbare tips voor zowel de beginnende, als de gevorderde traders onder ons.

Tip: Op de website van bol.com is een inkijkexemplaar beschikbaar. 

4: Crypto Cursus (DoopieCash)

Heb je het boek van DoopieCash al gelezen? Dan is hun leerprogramma wellicht een waardevolle aanvulling voor je. Om winstgevend te kunnen traden heb je een goede fundering nodig. De beste investering die je in onze ogen kunt doen is een investering in jezelf. Hierdoor ben je nooit meer van iemand anders afhankelijk en kun je geld verdienen met traden, waar en wanneer jij dat wilt. Wacht dus niet langer en bekijk ook eens het leerprogramma van DoopieCash.

Tip: Onlangs gaven wij onze ongezouten mening over DoopieCash en hun leerprogramma Swingtraden. Deze kun je bekijken via onze uitgebreide DoopieCash review.

Stap 2: Maak gebruik van onze ''Strategie Vergelijker''

Wij gaan er vanuit dat je nu beschikt over alle benodigde trading tools die je op deze pagina hebt kunnen vinden. Dan is het nu tijd voor de laatste stap, het kiezen van een bewezen koop-en verkoopstrategie. Start nu de strategie vergelijker via onderstaande blauwe knop…